A-S-A

Even voorstellen

Mijn naam is Arno Steehouwer. Ik ben architect en heb al ruim 25 jaar ervaring in het vak. Ooit ben ik, tijdens mijn studie aan de faculteit Bouwkunde in Delft,  begonnen als bouwkundig tekenaar. Ik ben gedurende de studie vaak van werkomgeving gewisseld en heb ik zo ervaring opgedaan bij verschillende architectenbureaus.

Na een lange periode bij een middelgroot architectenbureau vond ik het tijd om ook mijn eigen weg te gaan. Hierbij is de drijfveer om particulieren en kleine bedrijven te begeleiden in hun ontwerpproces. Voor velen is dit een traject dat maar één keer gevolgd wordt en het kan lastig zijn om hierin de juiste overwegingen te maken. Mijn inbreng kan er voor zorgen dat er nieuwe, verrassende en mooie ontwerpen ontstaan. Mijn inbreng kan een absolute meerwaarde hebben voor uw droomhuis!

Onze geschiedenis

Het architectenbureau A-S-A is opgericht in 2017.  Het is de afkorting voor Arno Steehouwer Architect.

In de periode van 1993 tot 2017 heb ik naast mijn fulltime baan voornamelijk gewoon wat ontwerpen gemaakt voor familie, vrienden en kennissen. Vooral het ontwerpen van plattegronden om een perfecte lay-out van een woning te krijgen is voor mij een uitdaging. Uiteraard vormgegeven in heldere architectuur.

Om een breder publiek kennis te laten maken met mijn kwaliteiten als architect ben ik dit bureau gestart.  

Om een volledig pakket aan diensten te kunnen bieden heeft A-S-A een klein netwerk van ondersteunende partijen  om een bouwproces te kunnen begeleiden.  Hierbij moet gedacht worden aan kostendeskundigen, constructeurs en aannemers.Aanbouw Woonhuis Gereed

Aanbouw woonhuis te Rotterdam
Aanbouw woonhuis te Rotterdam

Aanbouw Woonhuis Gereed